11 Mayıs 2013 Cumartesi

Vizyondan: Identity Thief / Kimlik Hırsızı (YENİ - 9 Mayıs)




Eylül ayında şuan ismini hatırlayamadığım bir sitede gezerken dikkatimi çekmişti "Identity Thief". Bridesmaids filmiyle yıldızlaşan Melissa McCarthy ve Horrible Bosses filminden Jason Bateman oynuyordu. İki sevdiğim komedi filmi ve iki sevdiğim oyuncusu. Horrible Bosses filminin yönetmeni Seth Gordon'ın yönetmen koltuğuna geçtiği filmin konusu şöyle:

Diana (McCarthy), ilgisini çeken her şeyi satın aldığı Miami’nin banliyölerinde hayatını yaşamaktadır. Tek bir sorunu vardır: Alışveriş çılgınlığına para sağlamak için kullandığı kimlikte “Sandy Bigelow Patterson” yazmaktadır ve bu kimlik, Birleşik Devletlerin diğer ucunda yaşayan bir müşteri temsilcisine (Bateman) aittir. Dünyası yıkılmadan önce dolandırıcıyı yakalamak için sadece bir haftası olan gerçek Sandy Bigelow Patterson, tüm hayatına erişim iznine sahip kadınla yüzleşmek üzere güneye gider. Denver’a doğru 3.200 kilometrelik yolda kadını rüşvetle, tatlı sözlerle ve tartışarak kandırmaya çalışan bu kolay hedef, ismini geri almanın ne kadar zor olduğunu keşfedecektir. 


Fragman çok fazla bir şey vaat etmese de Bateman ve McCarthy ismini yan yana görmek filme dair merak uyandırıyor. Pedro Almodóvar'ın "Aklımı Oynatacağım" filmi ise haftanın diğer alternatifi. Popüler sinemadan sıkılanlara, farklı komedi filmleri arayanlara
kaynak:yazarkafe


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder